RESTAURANT O'PAZZO

RESTAURANT O'PAZZO lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 757 beoordelingen
19 jun 2021 om 9:15 Heerlijke pasta, de sinaasappelboter was erg bijzonder in deze combinatie
14 jun 2021 om 17:00 Pizza's als vanouds overheerlijk. De bezorging was een half uur later dan de gevraagde bezorgtijd. Dat had ongetwijfeld te maken met de drukke zondagavond en het voetbal.
12 jun 2021 om 20:51 Erg laat en geen correcte bezorginfo op volgapp.
11 jun 2021 om 23:16 Bestelling kostte totaal 3 uur.(zogenaamd een half uur bezorgtijd toen ik bestelde). Drama! Contact met restaurant hierover liep gelukkig wel goed. Contactmogelijkheden met thuisbezorgd alleen via mail. Dat schiet natuurlijk ook niet op.......
11 jun 2021 om 2:59 Lekkere pizza’s, maar er klopte niets van de aangegeven bezorgtijd. 35 minuten werd 75 minuten (voor 2 pizza’s?!) en ook de updates klopten totaal niet. Het voelde misleidend: bij zo’n lange wachttijd had ik elders besteld.
8 jun 2021 om 13:11 Jammer dat je eerst een engelstalige dame aan de lijn krijgt die je doorverwijst naar Thuisbezorgd. Anyway, de bezorging was op de minuut nauwkeurig op de afgesproken tijd. Ook jammer dat de pizza’s niet gesneden waren zoals nadrukkelijk verzocht.
7 jun 2021 om 19:48 O'Pazzo's pizza's zijn altijd goed en de bezorging was lekker snel.
6 jun 2021 om 20:08 De quatrostatiogne was niet lekker, veel zoute spekjes, ei en champignons.
5 jun 2021 om 21:33 Kwaliteit prima, maar wel aan de prijs. Bezorging 60 minuten later.
1 jun 2021 om 21:05 Restaurant kwaliteit, gewoon aan je eigen keukentafel met je eigen wijn en nagerechten. Goedkoop is het niet maar beter zul je het nergens anders krijgen....
30 mei 2021 om 21:53 Heerlijke pizza's maar verzorging duurde bijna 2x zo lang als geschat
28 mei 2021 om 21:47 Helaas, tot nu toe goede ervaringen maar nu na bijna anderhalf uur twee lauwe en slappe pizza’s ontvangen. Bezorging duurde veel te lang terwijl wij op korte afstand van het restaurant wonen.